Nieuws
ARCHIEF

Ook dit jaar organiseren we weer de Bas Verspuy Bouwsystemen fietstour. Een gezellige fiets toertocht waarin we met zoveel mogelijk deelnemers gegroepeerd een tocht fietsen en aansluitend bij ons op het bedrijf napraten onder genot van een hapje en drankje.

De deelnemers zijn divers en bestaan onder andere uit relaties, opdrachtgevers, recreanten en licentiehouders. Kortom iedereen is welkom om mee te fietsen.

Dit jaar is de datum zaterdag 1 april, nee… dit is geen grap.

De tocht is zo’n 90 km lang en wordt met elkaar in groepsverband gereden, we vertrekken om 14.30 uur en verwachten rond 17.45 uur terug te zijn.

Bij  voldoende belangstelling organiseren we dit jaar ook weer een junior tour voor jonge en minder getrainde fietsers. Beide tochten worden begeleid door geoefende voorrijders en een volgauto. Na het fietsen is er gelegenheid om bij te praten onder het genot van een hapje en drankje.

Deelname is volledig gratis, wel is er een fooienpot aanwezig waarvan de inhoud is bestemd voor een goed doel in Kenia namelijk het weeshuis Lioness Cubs Home in Kikambala. Meer informatie hierover vindt u op de pagina sponsoring op  onze website.

Check deze link voor de flyer met alle informatie over de fietstour. Omdat we vooraf inzicht willen hebben in de opkomst graag even aanmelden via dit e-mail adres of ons Facebook account.

Inmiddels is het de 7e keer dat we deze tocht organiseren. Op onze Facebook pagina zijn fotorapportages van eerdere tochten te vinden.

Author: sietsema