Duurzaamheidsactie: trippel glas – zonder meerprijs

Duurzame en hoogwaardig isolerende kozijnen en beglazing

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in ons dagelijks leven, de manier waarop we omgaan met milieu, grondstoffen en energie zijn de “voetafdruk” die wij op aarde achterlaten. Deze vormt de basis voor onze kinderen en volgende generaties.

Bij ons staan de ontwikkelingen ook op dit gebied niet stil. Eén van onze specialisaties zijn kozijnen, hierbij maken wij steeds meer gebruik van trippel glas HR+++. In combinatie met hoogwaardig isolerende kozijnen wordt een zeer duurzaam en isolerend resultaat behaald.

Onze Softline serie kunststof kozijnen isoleren uitstekend. In combinatie met trippel glas en vakkundige montage voldoen deze aan de hoogste eisen op het gebied van energie neutraal bouwen. Maar ook met aluminium en houten kozijnen is dit resultaat te bereiken.

Trippel glas isoleert 45% beter dan het gangbare HR++ glas. Door deze extra isolatie blijft uw woning in de zomer lekker koel en gaat er in de winter zo min mogelijk warmte verloren. Het comfort in uw woning wordt een stuk aangenamer en het energieverbruik gaat omlaag, een win-win situatie voor mens en milieu.

Wilt u ook een comfortabele woning met een prettig binnenklimaat en een zo laag mogelijke energierekening? Dat kunnen wij voor u verzorgen en……. het ligt nu binnen handbereik!

Als u ons namelijk voor 1 april 2019 opdracht geeft voor het plaatsen van kozijnen met trippel glas krijgt u het trippel glas voor de prijs van HR++ isolatieglas. Al snel een besparing van zo’n € 60,-/m².  **

** Actievoorwaarden:

  • bij opdracht voor 01-04-2019;
  • alleen in combinatie met kunststof kozijnen uit Veka Softline serie;
  • niet geldig op leveringen;
  • niet geldig op lopende opdrachten en verstreken offertes.

Vul het antwoordformulier hieronder in en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op