Interview Dirk-Jan

Lees hier het interview met Dirk-Jan Verspuy.

INTERVIEW DIRK-JAN

Ik ben Dirk-Jan Verspuy, getrouwd en vader van 2 dochters, Julia (6) &Sheryl (4). Samen met Bas Verspuy ben ik directeur eigenaar van Bas Verspuy Bouwsystemen.

Op zakelijk vlak is het contact met opdrachtgevers één van de leukste facetten van mijn werk. Samen denken over de mogelijkheden en uitdagingen, dit verwerken in een ontwerp met prijsopgave en vervolgens het werk uitvoeren. Als dan een eindresultaat ontstaat dat helemaal voldoet aan de wensen en verwachtingen van de opdrachtgever geeft dit veel voldoening.

Mijn grote hobby is (race)fietsen, op recreatief niveau fiets ik wedstrijden en tijdritten. Omdat ik redelijk competitief ben ingesteld, gaan hier wekelijks de nodige trainingsuren inzitten. Verder ben ik als bestuurslid actief in stichting Kenia Support waarmee Bas Verspuy Bouwsystemen een weeshuis en projecten in Kenia ondersteunt. Kenia heeft sowieso onze interesse, sinds 2005 is Verspuy Bouwsystemen bij verschillende projecten in Kenia betrokken, sponsoren meerdere weeskinderen. Daarnaast hebben mijn vrouw en ik onze jongste dochter geadopteerd uit Kenia. Dit is ook gekoppeld aan een christelijke levensovertuiging waarmee ik mijn leven in wil vullen zowel in privé als werk.

Als directeur ben ik met vrijwel alle onderdelen binnen ons bedrijf bezig, zowel administratief als uitvoerend. Hoewel er van het ‘echte’ meewerken weinig meer terecht komt. Dus administratie, personeel, reclame, inkoop, acquisitie, werkvoorbereiding, planning en uitvoering zijn allemaal activiteiten waar ik vrijwel dagelijks mee bezig ben.

Intern hebben mijn vader en ik een scheiding gemaakt tussen vestiging Hoogblokland en vestiging Zeist-Bunnik. Ik ben vooral actief in de vestiging Hoogblokland, opdrachten in deze regio vallen dus onder mijn verantwoordelijkheid.

Op zoek naar een kwalitatieve en betaalbare aannemer voor uw project?