OVER ONS

Bas Verspuy is dé gespecialiseerde aannemer in de regio! Ons klantenbestand bestaat uit particulieren en zakelijke opdrachtgevers. Onze werkzaamheden bestaan uit nieuwbouw, renovatie, verbouwing en uitbreiding. Vanuit twee vestigingen zet Bas Verspuy Bouwsystemen zijn producten en diensten af in de regionale markt.

Bas Verspuy Bouwsystemen gaat uit van uw wensen, maar neemt in zijn advisering ook onze jarenlange kennis van bouwkunde, materialen en regelgeving mee. Samen vertalen wij uw wensen in een duidelijke en persoonlijke offerte waarin nauwkeurig omschreven staat wat Bas Verspuy Bouwsystemen voor u doet en wat de daarmee gemoeide kosten zijn.

Bas Verspuy Bouwsystemen gaat graag aan de slag met uw wensen en heeft de mogelijkheid uw

(ver-)bouwplannen van het begin tot het einde uit te voeren en te verzorgen. Vanaf de initiatieffase tot en met de oplevering en nazorgfase. Indien u werkzaamheden zelf of in eigen beheer wilt voeren kan dat ook. De planning en uitvoering worden daarop afgestemd.Waar onze praktijkervaring stopt, schakelt Bas Verspuy Bouwsystemen graag vakbekwame en betrouwbare onderaannemers met specifieke kennis in. Bijvoorbeeld elektra- en verwarmingsinstallateurs, stukadoors en loodgieters, zodat Bas Verspuy Bouwsystemen voor elke opdracht de beste kwaliteit kan garanderen.

 

ONZE MISSIE

Onze missie is persoonlijk contact. Persoonlijk contact met onze klant om samen met u de verbouwing of het nieuwe woning/kantoorpand te realiseren, zoals u deze voor ogen heeft.

 

ONZE KERNWAARDEN

Familiebedrijf
Bas Verspuy Bouwsystemen is een familiebedrijf en werkt intensief samen met een enthousiast team vakmensen om uw(ver)bouwplannen te verwezenlijken. Daarbij heeft Bas Verspuy Bouwsystemen oog voor en draagt zij zorg voor onze medewerkers en hun werkomgeving.

Dichtbij
Bas Verspuy Bouwsystemen kiest er bewust voor om dichtbij de klant te staan. Dat doet zij door lokaal gevestigd te zijn in de regio’s Hoogblokland en Zeist-Bunnik. Bezoekt u onze showrooms.

Samen
Samen met u spreekt Bas Verspuy Bouwsystemen de bouwplannen door, samen maken wij duidelijke afspraken, samen stellen wij wonen of werken centraal en samen controleren wij de eindoplevering. Bas Verspuy Bouwsystemen gaat graag samen met u aan de slag om uw woonwensen zo optimaal mogelijk uit te werken.

Kleinschalig
Bas Verspuy Bouwsystemen kiest er bewust voor een kleinschalig aannemersbedrijf te blijven. U kunt korte communicatielijnen en een grote flexibiliteit verwachten.

Op zoek naar een kwalitatieve en betaalbare aannemer voor uw project?