Aanbouw en verbouw

In onze visie dient een aanbouw tenminste gelijkwaardig aan kwaliteit te zijn als de bestaande woning en bij voorkeur beter.

AANBOUW EN VERBOUW

Een aanbouw is bij uitstek geschikt voor het vergroten van uw woning en het woongenot. Het vergroten van uw woonkamer, uitbreiden van de keuken of een aparte kamer om u even af te zonderen; het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

In onze visie dient een aanbouw tenminste gelijkwaardig aan kwaliteit te zijn als de bestaande woning en bij voorkeur beter. Dit zowel op bouwkundig, thermisch en esthetisch vlak oftewel de aanbouw moet volledig op uw leefwijze en wensen zijn afgestemd. Bas Verspuy Bouwsystemen vindt dat een aanbouw, erker of uitbreiding een toevoeging moet zijn aan uw woning en deze dient te verfraaien.Bas Verspuy Bouwsystemen helpt u graag om van uw huis een echt thuis te maken.

Iedere aanbouw die door Bas Verspuy Bouwsystemen wordt gebouwd is uniek en afgestemd op uw specifieke wensen. Vormgeving, indeling, afmetingen, materiaalkeuze en kleurstelling worden geheel door u bepaald en op uw voorkeur afgestemd. Bas Verspuy Bouwsystemen adviseert u over de mogelijkheden en voor- en nadelen, zodat een eindproduct ontstaat dat volledig aan uw verwachting voldoet.

Bas Verspuy Bouwsystemen informeert u graag verder over de mogelijkheden van een aanbouw en bespreekt ook uw eventuele plannen en wensen graag verder door.

PROJECTEN

U KRIJGT BIJ ONS

Wij dragen zorg voor de best mogelijke verbouwing van uw gebouw. Daarbij is inbegrepen:

  • Applying for or assisting in the application process for building permits
  • Management of change orders and general conditions
  • Providing all materials, labor, equipment and services
  • Monitoring schedule and cash flow
  • Maintaining accurate records
  • Ensuring a safe and secure project site

Op zoek naar een kwalitatieve en betaalbare aannemer voor uw project?