DUURZAAM BOUWEN

Bas Verspuy Bouwsystemen is gespecialiseerd partner van ‘Mijn Groene Huis’ in het duurzaam renoveren/isoleren van woningen in Zeist

Mijn Groene Huis is onderdeel van Stichting Energie Zeist en helpt huiseigenaren van Zeist bij het zorgeloos verduurzamen van hun woning. Mijn Groene Huis is onafhankelijk en ontvangt voor de werkzaamheden subsidie van de gemeente en sponsorbijdragen van bedrijven, o.a. de Rabobank.

Couwenhoven Duurzaam is een project, gestart in het voorjaar van 2016 waarbij eigenaren van koopwoningen geholpen worden om hun huis te verduurzamen. Het initiatief is ontstaan bij bewoners uit de buurt die geïnspireerd raakten door de succesvolle renovatie van de ASR huurwoningen in deze wijk. ‘Mijn Groene Huis’ pakt dit project op onder de titel ‘Couwenhoven Duurzaam’.

Mijn Groene huis ontzorgt bewoners bij het verder verduurzamen van hun huis, daardoor wordt ook het wooncomfort beter. Mijn Groene Huis inventariseert huis voor huis de behoefte en levert een daarop passend aanbod van verduurzamingsmaatregelen, zoals isolatie, zonnepanelen en/of een warmtepomp.

Mijn Groene Huis werkt samen met bewezen betrouwbare leveranciers die kwaliteit koppelen aan een scherpe prijs, opdat ze ook voorkeursleverancier blijven. Bas Verspuy Bouwsystemen mag zich één van de leveranciers van het Couwenhoven Duurzaam project noemen.

Geef een reactie

twintig − 13 =