Serres en overkappingen

Door de toepassing van een serre komt de natuur letterlijk dichterbij en kunt u extra lang genieten van het buitenleven.

SERRES EN OVERKAPPINGEN

Misschien denkt u er al een tijdje over om uw huis uit te breiden. U droomt van meer ruimte, maar weet nog niet goed hoe die gecreëerd moet worden. Een serre of terraskamer biedt u extra plezier door verlenging van de tuin of vergroting van de woonkamer. Een serre is een aanbouw aan uw woning en vormt een onderdeel van de woning. Een serre kenmerkt zich door het gebruik van veel glas, waardoor er veel extra lichtinval aan uw woning kan worden toegevoegd. Een serre wordt volledig geïsoleerd en aangesloten op uw bestaande woning.

Door de toepassing van een serre komt de natuur letterlijk dichterbij en kunt u extra lang genieten van het buitenleven. In de meeste gevallen verzorgt Bas Verspuy Bouwsystemen ook de bouwkundige werkzaamheden en de afbouw, zodat uw droomserre direct gebruiksklaar is.

Bas Verspuy Bouwsystemen denkt ook graag met u mee over de toepassing van een overkapping/veranda op uw terras. Een terrasoverkapping is vaak zonwerend. Met een veranda of terrasoverkapping wordt uw woongenot vergroot en kunt u van het vroege voorjaar tot diep in het najaar genieten van het buitenleven. Een veranda of overkapping is functioneel en flexibel. Uw tuinmeubelen blijven goed beschermd tegen weersinvloeden en een veranda of terrasoverkapping is een aanwinst voor uw woning. Voor een terrasoverkapping hoeft doorgaans geen vergunning te worden aangevraagd.Welk type terrasoverkapping het beste bij uw wensen/woning past overlegt Bas Verspuy Bouwsystemen graag met u.

PROJECTEN

U KRIJGT BIJ ONS

Wij dragen zorg voor de best mogelijke verbouwing van uw gebouw. Daarbij is inbegrepen:

  • Applying for or assisting in the application process for building permits
  • Management of change orders and general conditions
  • Providing all materials, labor, equipment and services
  • Monitoring schedule and cash flow
  • Maintaining accurate records
  • Ensuring a safe and secure project site

Op zoek naar een kwalitatieve en betaalbare aannemer voor uw project?